Under årets SKYDD's mässa gjorde vi en insamling till Min Stora Dag, totalt kom vi upp i 12 150 kr. Denna summa har nu oavkortat att skänkts till Min Stora Dag tillsammans med ytterligare en del som vi vanligen skänker varje år. 

För Firesafe är trygghet ett viktigt ledord i vårt arbete. Därför känns det självklart för oss att stötta Min Stora Dag i deras arbete för att ge svårt sjuka barn en chans att få sina drömmar uppfyllda och på det sättet uppnå en viss trygghet.

Vi känner att detta ligger oss varmt om hjärtat då Min Stora Dag visar ett stort engagemang i sitt arbete. Engagemang som är ett av våra egna viktiga kärnvärden, vilket gör att vi vill stötta denna organisation ytterligare och öka deras möjligheter att skapa lycka och lite extra glädje hos de barn som är svårt sjuka.

Vi är därför mycket stolta över att kunna kalla oss företagskompis till Min Stora Dag.

Såhär beskriver Stiftelsen själva sin verksamhet:

"Stiftelsen Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nästan 4500 barn som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.
Min Stora Dag gör skillnad för barn som kämpar."

 

Läs mer om min stora dag här:
Min Stora Dag