Nicklas har arbetat inom Firesafe sedan 2008, han började som montör, men är idag säljare inom företaget.

- Att arbeta som säljare är ett arbete som är varierande, man möter många människor och får komma ut i olika miljöer. Det är ett arbete med stort ansvar säger Nicklas.

- Som säljare behöver man behöver kunna anpassa sig efter både miljö och människor för att kunna hjälpa kunden att finna snabba och ekonomiska lösningar, något som Nicklas tycker fungerar väldigt bra för honom.

Hur ser en dag som säljare på Firesafe ut?
- En dag som säljare är väldigt varierande. På Skånekontoret är vi alla involverade i allas arbete och man har en god överblick över vad alla arbetar med för stunden. En dag för mig som säljare kan innehålla jakt efter nya jobb, möten med kunder, vara ute och titta på ett projekt, räkna på jobb med mera med andra ord ett väldigt varierande jobb.

- Jag har många bra minnen från mina år i Firesafe. Jag minns kunder som varit helt nya för oss och som aldrig tidigare använt sig av våra tjänster. Det är väldigt roligt och uppskattat när vi får deras förtroende igen eftersom de varit så pass nöjda med det arbete vi utfört.

Vad är det bästa med att arbeta på Firesafe?
- Det bästa med Firesafe är klimatet vi har på företaget, vi har roligt på jobbet. Alla kan ha en åsikt som beaktas och diskuteras. Vi arbetar med frihet under ansvar, och jag trivs väldigt bra med mitt arbete. Det är väldigt positivt att man ges karriärmöjligheter inom Firesafe, som i mitt fall när jag fick erbjudandet om att börja som säljare avslutar Nicklas.