Vi kan tillgodose de flesta behov när det gäller dörrar till nyproduktion samt vid uppgradering av fastigheter och flerbostadshus. Låt Firesafe komma in i ett tidigt skede i byggprocessen så vi kan hjälpa er redan i planeringsfasen, där vi tillsammans kan hitta bra och enkla lösningar som skapar förutsättningar för ett enkelt och bekymmerslöst dörrmontage.

Att ha Firesafe som samarbetspartner innebär att ni får en samarbetspartner som har varit länge i branschen och som har stor erfarenhet av både stora och små projekt. Brandsäkerhet är vårt expertområde, dörrarna vi levererar uppfyller alla de klassningar som ert projekt kräver.

Vi levererar svensktillverkade dörrar från de stora välkända tillverkarna. Förutom lägenhetsdörrar och branddörrar så erbjuder Firesafe även entrépartier i stål och trä.

Hos oss kan ni självklart välja att bara köpa dörrarna, men genom att vi kan tillhandahålla en helhetlösning till er med mellanlagring, leverans, montage samt egenkontroll, så kan ni fokusera på andra delar i byggprocessen.

Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag för en kostnadsfri översyn av era behov rörande brand- och säkerhetsdörrar.

Vi levererar efter era önskemål!