Vi tar ansvar för ert brandskydd

Brand- och säkerhetsdörrar

Brand- och säkerhetsdörrar

Vi kan tillgodose de flesta behov när det gäller dörrar till nyproduktion samt vid uppgradering av fastigheter och flerbostadshus. Låt Firesafe komma in i ett tidigt skede i byggprocessen så vi kan hjälpa er redan i planeringsfasen, där vi tillsammans kan hitta bra och enkla lösningar som skapar förutsättningar för ett enkelt och bekymmerslöst dörrmontage.

Vi levererar svensktillverkade dörrar från de stora välkända tillverkarna, vilket gör att våra dörrar uppfyller de klassningar som ert projekt kräver. Förutom lägenhetsdörrar och branddörrar så erbjuder Firesafe även entrépartier i stål och trä.

Hos oss kan ni självklart välja att bara köpa dörrarna, men genom att vi kan tillhandahålla en helhetlösning till er med mellanlagring, leverans, montage samt egenkontroll, så kan ni fokusera på andra delar i byggprocessen.

Vi levererar efter era önskemål!
Vi garanterar att dörrarna uppfyller gällande krav och är rätt klassificerade för era behov. Vi mellanlagrar dörrarna och ser till att dörrarna levereras till ert bygge i rätt tid för montage. Vi använder våra utbildade och certifierade montörer för att säkerställa att korrekt montering utförs. Genom att dörrarna levereras i rätt tid och monteras samma dag minimeras skador då dörrarna inte behöver lagras onödigt länge på byggarbetsplatsen. Dessutom skyddar vi monterade dörrar med specialanpassat emballage.
Efter slutfört montage överlämnas alltid typgodkännande och certifieringsintyg samt egenkontroller.

Vår helhetslösning ger ert dörrmontage enkelt och bekymmerslöst! Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag för en kostnadsfri översyn av era behov rörande brand- och säkerhetsdörrar.

 

Vill du veta mer?

Kontakta:
Johan Persson,
010-155 09 71, 
johan.persson@firesafe.se

Tlf: +47 22 72 20 20 firmapost@firesafe.no