Vi tar ansvar för ert brandskydd

Utbildning

Utbildningar

Tjänster

Certifiera din personal med utbildning inom brandskydd, heta arbeten och hjärt- och lungräddning från Firesafe.

På Firesafe kan vi tillgodose alla behov när det gäller utbildning inom brandskydd, heta arbeten och hjärt- och lungräddning. Om en kritisk situation skulle uppstå till följd av en brand eller ett sjukdomstillstånd är det viktigt att personalen har den rätta kunskapen som krävs för att kunna hantera situationen på ett korrekt sätt så att liv och egendom kan räddas.

Som verksamhetsansvarig kan det vara skönt att säkerställa att man genom att utbilda personalen arbetar enligt lagkrav såsom LSO, AML och LBE i tillägg till det uppenbara att man får en säkrare arbetsplats.

Skräddarsydda utbildningar för din verksamhet

Våra duktiga utbildare skapar utbildningar inom brandskydd, heta arbeten och hjärt- och lungräddning som är verksamhetsanpassade, intressanta och fyllda med exempel från verkligheten, där det ingår såväl teoretiska som praktiska moment. Vi anser att detta är en förutsättning för att deltagarna skall ta till sig utbildningen och kunna praktisera den i sin vardag.

Vid större grupper kan det vara att föredra att vi kommer till er och håller utbildning i era lokaler, vilket blir både smidigt och kostnadseffektivt.

Hos oss kan ni självklart välja att bara köpa utbildningar, men genom att vi kan tillhandahålla en helhetslösning till er rörande brandskydd, så kan ni fokusera på er kärnverksamhet.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Firesafe för en genomgång av ert behov rörande utbildningar och helhetslösningar inom brandskydd.

Vi utbildar efter ert önskemål!

Ladda ner utbildningsbeskrivningar:
Livräddare första hjälpen med HLR (PDF)
Livräddare första hjälpen D-HLR med Hjärtstartare(PDF)
Egenkontrollantutbildning SBA (PDF)
Utbildning Allmänkunskap brand (PDF)
Utbildning Brandskyddsansvarig (PDF)
Utbildning Föreståndare brandfarlig vara (PDF)
Utbildning i Brandfarliga arbeten (PDF)
Utbildning utrymningsledare (PDF)
Utrymningsövning (PDF)
Egenkontrollantutbildning SBA (PDF)

Är du intresserad av någon av våra utbildningar eller har några frågor tveka inte att kontakta oss:

010-155 09 00 eller info@firesafe.se

Tlf: +46 10 155 09 00 info@firesafe.se