Firesafe är totalentreprenör inom passivt brandskydd

Firesafe erbjuder entreprenader inom brand- och ljudtätning samt brandskydd av bärande konstruktioner.

Vi vågar påstå att få företag i Norden behärskar passivt brandskydd lika bra som Firesafe. Vi har lång erfarenhet och stor kompetens efter mer är 30 år i branschen.

Våra specialutbildade brandskyddsmontörer arbetar med små och stora ny-, om-, och tillbyggnader. Det kan vara allt från en butiksrenovering i Uppsala till köpcentrumet Mall of Scandinavia i Solna. ESS i Lund är ett annat exempel på de över 8000 objekt som vi har brandskyddat sedan starten i början på 1980-talet.

Lika mycket arbete läggs ner på befintliga byggnader där vi arbetar direkt mot fastighetsägaren med objekt som sjukhus, kontorslokaler och industrier. Till exempel har Firesafe besiktigat och brandskyddat såväl Huddinge sjukhus som Lunds Universitetssjukhus utan att störa den ömtåliga verksamheten.

Firesafe arbetar med alla tillgängliga material och erbjuder helhetslösningar inom brand- och ljudtätning samt inom brandskydd av stål-, trä- och betongkonstruktioner. Vi arbetar enligt gällande lagverk med typgodkända produkter och vårt mål är att bidra till ökad trygghet och säkerhet för såväl ägare som brukare, både när det gäller personsäkerhet och materiella värden.

Genom närhet och förståelse för våra kunders behov inom brandskydd söker vi bygga långvariga relationer och en kunskap som ger kunden effektivitet och god avkastning på investeringar inom brandskydd.

Tveka därför inte att ta kontakt med oss på Firesafe redan idag!