Firesafe fortsätter sin förstärkning

Vi expanderar vår byggnadstekniska verksamhet

Vi är mycket glada över att vi expanderar när det gäller vår passiva verksamhet, dvs brandskydd inom byggsektorn. Nu kan vi erbjuda dessa tjänster även i Umeå och i Örebro.

Vi har sedan tidigare verksamhet i Örebro inom vårt affärsområde service (aktivt bransskydd) och vi har länge känt ett behov av att kunna erbjuda även passivt brandskydd i denna region. I Umeå öppnar vi ett nytt kontor.

Både Umeå och Örebro är regioner där det sker mycket inom byggsektorn. Både ombyggnader och nybyggnationer. Vi på Firesafe har ett stort utbud och mångårig erfarenhet av byggnadstekniskt brandskydd. Vi vågar påstå att få företag i Norden behärskar passivt brandskydd lika bra som oss. Vi har lång erfarenhet och stor kompetens efter mer än 40 år i branschen.

– Under 2020 startade vi upp passiv verksamhet i både Göteborg och i Sundsvall och vi kommer fortsätta vår utökning i landet under 2021. Nu ser vi fram emot att även kunna erbjuda även Umeå och Örebro våra passiva brandskyddstjänster, säger Jörgen Berggren, affärsområdeschef för passivt brandskydd.

– Vi är ganska unika inom vår bransch med att vi kan erbjuda både passivt och aktivt brandskydd. För kunden kan detta innebära att man enkelt kan få ett komplett åtgärdat brandskydd i sin fastighet om man har det behovet. Vi kan även hjälpa till med brandskydd under byggtiden. Att vi växer innebär också en trygghet för kunden då vår personal kan vara flexibla mellan orterna och hjälpa varandra i projekten.

– Vi har även en stor kunskap om brandskydd i träkonstruktioner. Byggnader i trä är något som växt väldigt mycket de senaste åren och vi har fått förtroendet att brandskydda flera nybyggnationer. Nu ser vi fram emot att bli ännu större och kunna serva våra kunder på fler orter, avslutar Jörgen.

För mer info och frågor kontakta Jörgen Berggren på;
Mobil: 070 – 835 28 16
Mail: jorgen.berggren@firesafe.se

Jörgen Berggren, affärsområdeschef, byggnadstekniskt brandskydd

Ladda ner pressrelease 

2021-02-22