Utbildningar och kurser

Boka din utbildning inom brandskydd och första hjälpen hos oss. ​Förutom våra öppna utbildningar med fast datum som du kan boka nedan, så utför vi anpassade utbildningar helt efter kunds önskemål. Förfrågan görs till: utbildning@firesafe.se. 

Vi kan även erbjuda kurser som  E-learning – Gå till Firesafe Academy 👨‍🎓

Här kan du läsa våra bokningsvillkor

Vår öppna kurser

Vårt kursutbud

Skräddarsydda utbildningar för din verksamhet

Våra utbildare skapar utbildningar inom brandskydd, brandfarliga arbeten och hjärt- och lungräddning som är verksamhetsanpassade, intressanta och fyllda med exempel från verkligheten, där det ingår såväl teoretiska som praktiska moment. Vi anser att detta är en förutsättning för att deltagarna skall ta till sig utbildningen och kunna praktisera den i sin vardag. Vi kan alltid komma till er och hålla utbildning i era lokaler, vilket blir både smidigt och kostnadseffektivt.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Firesafe för en genomgång av ert behov rörande utbildningar och helhetslösningar inom brandskydd.

Digitala kurser

Digitalt kurspaket

Vi erbjuder även nedan kurser digitalt.

Kurserna det gäller är:
/ Anläggningsskötare brandlarmanläggning
/ Anläggningsskötare gassläckanläggning
/ Grundutbildning brandskydd (Praktisk övning enlig överenskommelse)
/ Brandskyddsansvarig
/ Egenkontrollant
/ Utrymningsledare
/ SBA utbildning/information
/ Brandfarliga arbeten. Teorin får utföras digitalt men släckövning måste genomföras inom 6 månader (kan genomföras på alla våra kontor). När båda momenten är klara utfärdas certifikat.

Vi bjuder även in till kostnadsfria webinar eller frukostseminarier med olika teman. Håll utkik på vår hemsida eller i sociala medier för mer info om aktuella händelser.

Kompetens är styrka

Certifiera din personal med utbildning inom brandskydd, brandfarliga arbeten och hjärt- och lungräddning från Firesafe.

Om en kritisk situation skulle uppstå till följd av en brand eller ett sjukdomstillstånd är det viktigt att personalen har den rätta kunskapen som krävs för att kunna hantera situationen på ett korrekt sätt så att liv och egendom kan räddas.

Som verksamhetsansvarig kan det vara skönt att säkerställa att man genom att utbilda personalen arbetar enligt lagkrav såsom LSO, AML och LBE i tillägg till det uppenbara att man får en säkrare arbetsplats.
Läs gärna våra bokningsvillkor.