Våra utbildningar och kurser

Våra kurstyper

Lärarledda fysiska kurser

Kurser eller delar av kurser med praktiskt moment som behövs göras live tillsammans med en utbildare.

Vad är lärarledd fysisk kurs

Digitalt klassrum

Teoretiska kurser eller delar av kurser som man kan göra via Teams, tillsammans med en utbildare.

Vad är digitalt klassrum

e-Learning

Onlinekurser där du köper antal licenser för kursdeltagare som kan genomföra kursen när det passar. Välj kurstyp e-Learning nedan.

Hur fungerar e-Learning

Välkommen till
Firesafe Academy

 

Boka din utbildning inom brandskydd och första hjälpen hos oss. ​Förutom våra öppna utbildningar med fast datum som du kan boka nedan, så utför vi anpassade utbildningar helt efter kunds önskemål. Förfrågan görs till: utbildning@firesafe.se.

Här kan du läsa våra bokningsvillkor

Ska du gå en e-Learning? Då ska du ha fått en kurslänk av din chef eller kursbeställare. Loggar in gör du med din mailadress. Kursportalen för e-Learning hittar du här: www.firesafeacademy.se

Nedan är en översikt över våra kommande kurser med fast datum de närmaste månaderna. Ser du en kurs som du eller dina medarbetare bör genomföra? Klicka dig vidare till kursen och anmäl er.
Passar inte dessa datum så kontakta oss så ordnar vi ett passande datum för er.

Kurstillfällen med fast datum

Våra kurser

Firesafe Academy Total

Firesafe Academy Total är ett komplett kurspaket som täcker alla era behov av utbildning inom brand och första hjälpen under 3 års tid.

Vi förstår att ett företags utbildningsbehov kan vara komplexa och tidskrävande. 

För att förenkla detta för er har vi har tagit fram ett kostnadseffektivt utbildningspaket som gör det enkelt för er att ha fullständig koll på företagets kunskapsresurser inom brand och första hjälpen.

Läs mer:

Skräddarsydda utbildningar för din verksamhet

Våra utbildare skapar kurser inom brandskydd, brandfarliga arbeten, systematiskt brandskydd och hjärt- och lungräddning som är verksamhetsanpassade, intressanta och fyllda med exempel från verkligheten, där det ingår såväl teoretiska som praktiska moment. Vi anser att detta är en förutsättning för att deltagarna skall ta till sig utbildningen och kunna praktisera den i sin vardag. 

Vi kan hålla kursen på din arbetsplats

Vi kan alltid komma till er och hålla utbildning i era lokaler, vilket blir både smidigt och kostnadseffektivt. 

Tveka inte att ta kontakt med oss på Firesafe för en genomgång av ert behov rörande utbildningar och helhetslösningar inom brandskydd för ditt företag. Vårt mål är att säkerställa bra kurser som ger personalen god utdelning och en bra upplevelse.

Vårt kursutbud för brandskydd och säkerhet

Våra kurser och utbildningar omfattar allt från brandsäkerhet, arbete med brandfarliga varor och hjärt- och lungräddning. Vi har kurser som är lärarledda, digitala och e-Learning. 

Certifiera din personal

Certifiera din personal med brandskyddsutbildning, och utbildning inom brandfarliga arbeten, heta arbeten och hjärt- och lungräddning från Firesafe.

Om en kritisk situation skulle uppstå till följd av en brand eller ett sjukdomstillstånd är det viktigt att personalen har den rätta kunskapen som krävs för att kunna hantera situationen på ett korrekt sätt så att liv och egendom kan räddas.

Som verksamhetsansvarig kan det vara skönt att säkerställa att man genom att utbilda personalen arbetar enligt lagkrav såsom LSO, AML och LBE i tillägg till det uppenbara att man får en säkrare arbetsplats.

Om du har frågor om våra kurser, utbildningar eller något annat inom brandskydd och säkerhet så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hitta den utbildning som passar dina behov.

Ge dina anställda kompetensen att reagera

Oavsett om du är brandskyddskontrollant, kontorsansvarig eller har en helt annan roll i företaget, är det viktigt att kunna agera snabbt och korrekt när det uppstår en brand eller en annan kritisk situation. 

Syftet med våra utbildningar är att ge medarbetarna rätt kunskaper och praktisk kompetens för att kunna hantera sådana situationer. Ni behöver inte arbeta med brandfarligt arbete eller brandfarliga varor för att detta ska vara relevant.

Våra kurser och utbildningar passar för de flesta branscher. Vi har allt från specialiserade utbildningar och kurser inom heta arbeten och systematiskt brandskyddsarbete, men även mer generella utbildningar om brandsäkerhet och första hjälpen.