Firesafe tecknar ramavtal med Brixly

brixly

Vi är glada över att vi har tecknat ramavtal med Brixly i Västra Götaland.
I detta ramavtal kommer vi utföra alla våra tjänster inom Firesafe och framför allt vårt byggnadstekniska brandskyddsarbete.

Brixlys verksamhet startades redan på 1950-talet och var under många år en del av Erlandssons Bygg. 2019 beslöt man att stå på egna ben, då under namnet Brixly. Idag har de en stark position i byggbranschen.

– Vi är väldigt tacksamma över att få denna möjlighet att ha ett långsiktigt samarbete med Brixly. Vi hoppas och tror att detta kan bli gynnsamt för oss båda. Firesafe är en totaleleverantör av brandskydd och att kunna erbjuda byggnadstekniskt brandskydd och dessutom kunna förse Brixly med alla våra tjänster inom aktivt brandskydd gör vårt samarbete optimalt säger Jimmi Oinonen, avdelningschef affärsområde passivt brandskydd, på Firesafe.

– Vi ser även fram emot att kunna förse Brixly med det aktiva brandskyddet och för oss på Firesafe är det spännande att verkligen kunna ge hela vår kompetens inom brandskydd. Det blir även enklare för kunden att ha en leverantör som kan garantera kvalitet och pålitlighet säger Daniel Lövfors, regionsäljare på affärsområde Service.