Vi förstärker på kundvård- och säljsidan

Vi växer och välkomnar mer säljkraft och därmed större möjligheter att ta hand om våra kunder. Det här är våra nyaste säljare.

Wolf Fischer
Wolf är ny säljare på avdelningen Byggnadstekniskt brandskydd i den växande regionen runt Umeå. Wolf är väl bekant med brandskyddsbranschen och har tidigare arbetat på Aptum och nu närmst på Ocab i deras uppstart av byggnadstekniskt brandskydd. Tidigare arbete på Skanska har gett stor inblick i hur byggbranschen fungerar och en stor förståelse för hur man i olika byggprojekt hittar rätt brandskyddslösning.
Du når Wolf på wolf.fischer@firesafe.se, Tel: 0730-82 050 65.


Kevin Clarén
Kevin har arbetat på Firesafe i Lund sedan xxx. Han har under dessa år arbetat som montör på avdelningen för byggnadstekniskt brandskydd. Under våren valde han istället att ta steget at bli säljare på avdelningen Kontroll och Underhåll. Kevins kunskaper och mångsidighet inom branschen är en stor styrka och han kan svara på de flesta frågor rörande brandskydd i fastigheter.
Du når Kevin på kevin@firesafe.se, Tel: 072-507 19 62.


Bert-Ola Werner
Bert-Ola, även kallad B-O, kommer förstärka regionen runt Örebro på avdelningen Kontroll och Underhåll. Han har alltid arbetat med försäljning och kundkontakt i olika former. Brandskyddsbranschen är ny för honom men vilja stor att lära sig nya kunskaper.
Du når B-O på bert-ove.werner@firesafe.se, Tel: 0708-10 98 18