Nu är vi i gång i Umeå med en ny avdelning

Vi utökar i Umeå

Vi är mycket glada över att kunna välkomna Adam Lundström som platschef och Niklas Albinsson som ledande montör i Umeå inom vårt affärsområde byggnadstekniskt brandskydd – passivt brandskydd.

Både Adam och Niklas har lång erfarenhet från branschen sedan tidigare.

– Vi har gjort en stor förstärkning i norra Sverige under 2020 och att äntligen kunna ha kontor även i Umeå gör att vi kan erbjuda våra tjänster på ett mer effektivt sätt, säger Jörgen Berggren, affärsområdeschef för passivt brandskydd.

För att Umeå kommun ska kunna nå deras befolkningsmål på 200 000 invånare till år 2050 kommer det byggas fler bostäder och skolor. Vi ser därför ett behov av att kunna vara tillgängliga i regionen med alla våra brandskyddstjänster.

Eftersom Firesafe är en totalleverantör inom brandskydd och kan erbjuda både passivt och aktivt brandskydd är det tryggt och enkelt att efter det byggnadstekniska brandskyddet är klart, se till så fastighetsägaren får ett komplett brandskydd.

– Med kontor i Sundsvall, Luleå och nu även i Umeå har vi en stark position. Att vi växer innebär också en trygghet för kunden då vår personal kan vara flexibla mellan orterna och hjälpa varandra i projekten, avslutar Jörgen.


På bild från vänster:
Adam Lundström (platschef), Niklas Albinsson (ledande montör) och Jörgen Berggren (affärsområdeschef, byggnadstekniskt brandskydd)