Jobba med oss

Då vi är i tillväxt med höga ambitioner för framtiden så är vi helt beroende av att anställa duktiga och engagerade medarbetare.

Som anställd i Firesafe får du spännande och utmanande arbetsuppgifter i en positiv och bra arbetsmiljö.

Vi växer och söker just nu

Brandskyddstekniker - Örebro

Vill du vara en del av en professionell, kompetent och engagerad serviceverksamhet i ett bolag med både lång historia och framtidsplaner?

Ansök senast: 2022-09-30
Stad: Örebro

Vi växer och söker just nu flera brandskyddsmontörer

Brandskyddsmontör gärna med erfarenhet - Stockholm

Vill du vara en del av en professionell, kompetent och engagerad serviceverksamhet i ett bolag med lång historia och framtidsplaner?

Ansök senast: 2022-09-30
Stad: Stockholm

Vi växer och söker nu en

Kundfokuserad säljadministratör

Brinner du för kund och kvalitet så kan detta vara din nästa utmaning i ett av branschens ledande varumärke i Norden inom brandskydd.

Ansök senast: 2022-10-22
Stad: Stockholm

Firesafe - erbjuder hela bredden av brandskyddstjänster.

Affärsmässig Regionchef till Firesafe

Har du det som krävs för att vara med och utveckla en av Nordens största aktörer inom brandskydd? Vill du vara en del av ett professionellt, kompetent och engagerat bolag med både lång historia och framtidsplaner?

Ansök senast: 2022-10-22
Stad: Lund

Bli en del av team Firesafe

Vill du vara med och arbeta med arbetsuppgifter som räddar liv och egendom? Hos oss får du den möjligheten.

Vårt syfte är att bidra till ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.  Det gör vi genom att kombinera sunda affärsmetoder med ett tydligt ansvar för samhälle och miljö. Du blir en del av ett företag med mycket kompetens och yrkesskicklighet inom vårt område.

Vi har marknadsmässiga villkor och kollektivavtal. Vi är i en expanderande utveckling – för dig som gillar utveckling och förändring är det en spännande utmaning. Du kommer spela en viktig roll i att skapa ett långsiktigt hållbart och lönsamt företag.

Med vår värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.

Registrera ditt CV hos oss

När du har registrerat dig kan du logga in och ändra dina uppgifter när som helst. När vi ska matcha en kandidat med en tjänst tittar vi främst på de som sökt tjänsten men även bland de som finns i vår databas.