Jobba med oss

Då vi är i tillväxt med höga ambitioner för framtiden så är vi helt beroende av att anställa duktiga och engagerade medarbetare.

Som anställd i Firesafe får du spännande och utmanande arbetsuppgifter i en positiv och bra arbetsmiljö.

Inga lediga jobb

Att arbeta på Firesafe

Att arbeta som brandskyddsmontör
Vi har många olika roller och tjänster på Firesafe. En av dessa är att vara montör inom byggnadstekniskt brandskydd. John och Fredrik är två av dessa som arbetar i vår skånska region.

----------------------------------------------------------------------------------

Att arbeta som utbildare
På Firesafe har vi ett stort kursutbud och våra utbildare jobbar med lärarledda, digitala och e-learning. Här berättar Jonas hur hans dagar kan se ut.

----------------------------------------------------------------------------------

Bli en del av team Firesafe

Vill du vara med och arbeta med arbetsuppgifter som räddar liv och egendom? Hos oss får du den möjligheten.

Vårt syfte är att bidra till ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.  Det gör vi genom att kombinera sunda affärsmetoder med ett tydligt ansvar för samhälle och miljö. Du blir en del av ett företag med mycket kompetens och yrkesskicklighet inom vårt område.

Vi har marknadsmässiga villkor och kollektivavtal. Vi är i en expanderande utveckling – för dig som gillar utveckling och förändring är det en spännande utmaning. Du kommer spela en viktig roll i att skapa ett långsiktigt hållbart och lönsamt företag.

Med vår värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.

Registrera ditt CV hos oss

När du har registrerat dig kan du logga in och ändra dina uppgifter när som helst. När vi ska matcha en kandidat med en tjänst tittar vi främst på de som sökt tjänsten men även bland de som finns i vår databas.